Skolskogen imorgon

Kom nyss hem från en härlig kväll med Emma och My, vi har mest bara gått runt på byn och haft de nice (Y) Haha, Akilles värkar gilla My iallafall :P
Imorgon blire skolskogen med hela klassen! Kul kul! Sen på kvällen så ska jag upp till Åre med lite trevligt folk. Sara kommer hem från stan då också :)
Men nu blire att sova/packa inför imorgon!
Bye



Första skoldagen

Idag har jag som sagt varit på skolan, vi fick veta mentorer, scheman och allt som man måste veta ;) Jag tyckte schemat va jätte bra, på torsdagar så går vi bara till 2 :D Det tycker jag är ganska skönt! Fick träffa alla vänner som man inte har sett på hela sommarlovet så de va kul också!
Ska flytta till mamma ikväll, ska vara hos henne i 2 veckor framöver, vi ska fixa i mitt rum där nu för de ser ut som helvetet *ops* men vi har inte riktigt fixat de än eftersom jag inte har bott där (alltså i nya huset) så de blir första natten då ikväll! Ska snart hämta Alma på skolan (helt sjukt att lillsyrran har börjat skolan) :love:
Och sen så fick jag ett par jätte coola solgalsögon av en snäll kompis på skolan:

 




Skola idag!

Det känns verkligen som om de är skola idag :/ Men det blir kul att dom nya sjuorna kommer, känns ju också lite nervöst eftersom man ska börja i 8:an, men de blir nog super ;)
hörs



8:an, här kommer vi!

Hellu, har nyss kommit hem från Åre! Va där med Sara, Emma, Emil och Nicke. Badade och gick på Max o åt! Hade de jätte mysigt! Sen tog vi bussen hem, va med Nicke och Emil efteråt och fiskade, jätte mysigt men blev lite arg på dom sen för dom ville inte ro in i land så jag kom hem lite försent :S Men vi hade de mysigt! De enda vi fick upp va sjögräs ;) men nu ska jag gå å lägga mej för den stora dagen imorgon, då kommer de lite nytt folk från föredetta 6:an, spännande spännande!
Men god natt!
Upptadering: Gud vad jag skrev mkt ''mysigt'' såg jag!



BESTÄLLT

Nu har jag kollat runt lite på internet och hittade 2 saker, har beställt dom nu ;) Gillade dom starkt!

Tröja Brun 199 kr

Brun tröja, Lindex 199 :-

Skjorta Röd

Skjorta, Lindex 299:-




As rolig kväll

Hej hopp! Igår så va jag ju på invingningen och de va jätte kul! Va med Sara, Emma, Sofie, Nicke och Emil (ibland Marcus, Simon och Gunnar) Vi gick runt i Järpen och hade de jätte kul, träffade lite folk som man stog och pratade med!


Idag ska jag rida hade jag tänkt och tvätta massa kläder osv :P Funderar på att shoppa lite på internet, leta en skjorta (har blivit skjort galen :O) tycker de är så snyggt så än så länge så har jag hittat den här:
Svart eller rosa?
 

Hjälp :P??




Invigning

Sitter hos mamma nu och väntar på Sara, Emil och Nicke, är på invigningen av järpens ny gjorda gata eller hur de är :P P.s sitter o äter glass :D!



Bästa låten ever!

Haha jag och Emma sitter och as GARVAR!!




The piano


 




Konfa!

Hej hopp, idag har jag varit hemma hos Linda, vi spelade playstation HEH! Ikväll så ska jag på första konfa träffen så de ska bli jätte roligt! Och nu är de bara 4 dagar kvar till skolan börjar :S känns ju inte så kul men tänk att de är bara 2 år kvar i grundskolan :O Herregud! När man gick i lågstadiet så tyckte man att alla i högstadiet va as häftiga och man kunde inte tänka sig att man blir som dom men nu så är man där själv :D Aja, nu ska ja duscha och Linda ska sitta och spela piano!
Hej!



Är hemma hos Linda

Ligger hemma hos Linda just nu och drygar, har nyss vaknat :) Men hejdå! :P



Albin

Gud vad han är sööt!


Bild tagen av jenkas.webblogg.se



Marit snodde kameran..

Hellu, har nyss kommit hem från en ridtur! Jag och Linda red en sväng och de va jätte skönt :)
Har vart hemma hos Linda o Marit hela dagen o vi har mest kelat med Albin (lindas valp) jätte gullig :)
Den här tjejen snodde min kamera också...

Ska sova hos dom ikväll. Sitter just nu och äter sallad, är mega trött, vette tusan varför :O!

Men hörs!




Fjäril

Igår va jag med Emma, Sara & Josefin, vi va hemma hos Jossan och tog bilder ute, de va ju så fint väder :) Sen åkte jag hem vid 4 tiden, pappa kom från Östersund och hämtade mig för vi skulle upp till Kall för att träffa lite släkt som man inte har träffat på jätte länge :) Sammtidigt som vi va där berättade pappa att han hade jätte många filter till kameran! Typ 10 st, som stjärn filter, polar filter osv :O Men han visste inte vart han hade den, han trodde att han hade gett bort den men de får vi hoppas att han inte har gjort! Så idag blire att leta :P Men idag ska jag rida också! SAKNAT MIN RUNA! ♥ :') Linda följer troligvis med! Men här kommer lite bilder sen igår :)









Är med i Mys fototävling

Jag är med och tävlar i Mys fototävling, teamat är kärlek och de här är mitt bidrag!


Love the picture!

http://myylindblom.blogg.se
Va gärna med du också! ;)



Emma & My

Idag har jag varit med Emma och vi kollade på Wather for elephants, den va JÄTTE BRA :D Sen så stack vi ner till bryggan och där träffade vi Alva Stråle och Sophia Nilsson som va ute en sväng :) Sen så mötte vi My när vi skulle till Röjsmon för att kolla på fotbolls match, vi hade jätte kul! Och jag fick träffa My på riktigt första gången, haha hon är så härlig! Har också fått hem kameran nu! Tog lite bilder och jag vill så himla gärna att ni kommenterar vad ni tkr, tål kritik! Så här får ni lite bilder att suga på ;)

 

 

 

 





Jag bara skämtade

Det förra inlägget när jag visade att ja hade klippt mig va ett skämt :P Jag har inte klippt mig men i framtid kanske ;)



Skräckfilm på TV!

Just nu sitter jag och nördar lite data men sammtidigt så är de skräckfilm på TV och jag vågar inte titta :S
Har också klippt mig, har glömt att skrivit de men gjorde de i förr går!

Vad tycks?




GUD! BRA FILM.SE

Nyss åkte Sara hem! Vi har suttit och kollat på film hela kvällen, först hip hip hora sen så fick vi tips från Klara Moänge om ''Sidney White'' och den är som Snö vit fast en modernare version!


Jag har bestämmt mig att jag ska köpa en system kamera för jag är så himla sugen nu sen jag fotograferade med Saras kamera! GUD!!! Pratade lite med mamma för hon har en Nikon D3000 en sån som Emma Eriksson har. Och mamma sa att hon funderar på att sälja den för hon fotar inte så mkt och då skulle jag få köpa den men jag vill fota lite med den först och så, så imorgon så ska jag få ta den och fota med den ett tag så de kommer nog upp lite bilder här :) Så imorgon ska jag till Emma och vi ska fota och hon ska lära mig lite osv. Kan ju inte så mkt om dom så de blir bra sen på kvällen ska vi på fotbolls match, järpens tjej lag 98 tror jag! Så då kan jag ju också pröva fota lite! Oj oj, mkt text :P det är en sån här kamera:



Sticker snart till the boys

Jag och Sara har suttit och slappa HELA dagen! Kollat på Paris Hiltons best friens forever, heh!
Ska snart sticka till Emil och Nicke som skryter just nu med att dom sitter och äter choklad, 100 g var! WAAAOOH!
Men ska äta middag nu så HEJ!



Bokeh & pärlor

Kommentera! ^^











Ny vakna!

Nu har jag och Sara vaknat! Vaknade av att min syrra städa sitt rum (otroligt) sen så kom pappa o bah: GOMORRON TEJER!
Härlig familj man har... Men nu ska vi väl snart upp o äte frukost, hittade en jätte söt panda på google:

Aja men hej hej!



Kaktusar

Har vart med Sara hela dagen idag, har snott hennes kamera och fotograferat kaktusar ;)
HON ÄR BÄST! ♥

Ego pic :P

och några grisar :)

Men nu ska jag överlåta datorn till sara så Bye bye!




Lite nytt i menyn

Har gjort om lite i menyn!
Lagt till:




Min enhörning: Bilder på Runa
Bloglovin: Klicka där för att följa mig på bloglovin
Mina filmer: Lite filmer som jag och kompisar har gjort!





Bloglovin

Nu har jag skaffat tillbaka Bloglovin, så kommentera era bloggar ;) Tack!
bloglovin'



Tack Ebba

Ebba Kvarme (http://ebbakvarme.blogg.se) har hjälp mig med att ha en signatur efter varje inlägg utan att behöva ladda upp de!
Man gör så här:

1. Det första du måste göra är att skapa dig en signatur i form av en bild. Det gör du lättast i Photoshop eller något liknande program.

 

2. Ladda sedan upp bilden på din blogg och kopiera adressen till den.

 

3. Gå in i dina kodmallar och leta upp koderna som ser ut så här:

<div>${EntryBody}</div>
<div>

Mellan dessa rader ska du lägga in koden för bilden, kopiera koden i rutan och lägg in den mellan de två kodraderna.
<div align="center"><img src="adressen till din bild"></div>

Där det står Adressen till din bild klistrar du in adressen till bilden som du laddade upp på bloggen innan.

4. Om du vill ha bilden på en annan position än centrerad, så ändrar du <div align="center"> till left eller right istället.


nya signaturen utan att jag behöver ladda upp en bild ;)



i'm home

Nu är jag hemma! Ikväll har vi bara slappat och inte gjort mkt!

Imorgon blire Sara och vi får väll se vad vi hittar på! Men nu ska jag mobba Linda först sen blire att gå å lägga sig! God natt!  :)




With Linda!

Haha fail rubrik:P
Har vart med Linda hela dagen! Vi har färgat lite hår på varandra, jag färgade mitt underhår lite mörkare inte så stor skillnad men men :P Sitter just nu och tråkar medans Linda nördar pianot -.- :P

Ej plattat hår!

Men ska väl gå upp till miss Linda snart! (när hon blir klar) sen imorgon så ska jag vara med Sara och hon ska sova över här ;) Kulimiluli som Tea säger :P




God morgon!

Sov till halv 12 idag :S Gillar inte att sova länge men de va skönt :thumbup:
Idag ska jag vara med Linda en stund, vi kommer nog prata massa för vi har inte träffats på 2 veckor :O Så de ska bli kul, hon har ju fått en hundvalp nu också :D Den är jätte söt, den heter Albin :)

Visst är dom söta :)?

Men nu ska jag äta frukost! Kanske åker till Storulvån med pappa i helgen för att plocka kantareller och då kanske Sara hänger med men vi får se!




Jahapp!

Nyss åkte Sara hem... TRÅKIGT! Men vi hade de verkligen jätte mysigt på Brönnön, love it!
Imorgon får man väl hitta på något annat antar jag men vet inte vad?! Någon som har en ideé?
Kanske ska... hmm... nä vet ju inte! ;@ Jag har helt enkelt hjärnsläpp!

Kanske sova hela dagen!

Men nu slutar jag med signaturen, pallar inte med den :P Men god natt på er ♥




-4 händelser på Facebook

Hur kan man ha -4 händelser på facebook :O?!




Selena Gomez - Love you like a love song





Världens finaste vänner!

Igår och idag har jag vart med mina fina vänner! Vi va på en ö vid Tossön som heter Bränn ön (Emil och Nicke sitter fortfarande där och dom är strandsatta och vill att jag och Sara ska paddla dit och hämta dom men vi orkar inte)
HAHA
Det va jag, Emma, Emil, Sara, Tea och Nicke! Vi åkte båt dit (jag paddla med Sara och Emma) och vi hade de jätte kul! Sen så åkte Emma och Tea hem, så då va de bara jag, Sara, Nicke och Emil kvar. Vi åkte runt i båtarna lite och körde sanning, vi hade de jätte mysigt vid elden!
Lite bilder ;)

Sara, jag och Tea ;)

Fin kväll.se

Haha, man kan ju undra vad Emil har tagit :P

Jag, Nicke, Emil och Tea

Aja, nu fick ni lite bilder att suga på!

Men jag och Sara ska se om vi får iland pojkarna på ön... Men vi tänker inte hämta dom iallafall!!!

 

 

 




Emma är ond...

hej hopp!
Sitter hos Emma just nu :P Hon är för snäll asså! Hon va skyldig mig 33 kronor sen så kom hon o bah: Här får du dina pengar, varsegod! Och det va 33 kronor i 1 KRONOR!!! :mad:
Ha de i plånboken är inte så kul...
Men nu ska jag väll gå och snart kommer Sara så vi hörs!



Jag och Emma är lite tjockiiiis!

Muuummmss!
Det här x2 ;)
Ikväll ska jag iallafall sova hos Emma prutt Eriksson! ;)



Sara, Emma, Gunnar, Runa, hemma osv...

NU ÄR JAG HOME!
10 timmar att sitta i bil -.- men skönt äre att vara hemma ;)
Jag är helt utvilad nu! Typ sovit hela resan! Så idag kommer Sara, Emma och Gunnar hit! :thumbup:
KUL! Har saknat dom! Och ikväll får jag äntligen träffa Runa luni! Gud vad jag har saknat henne! Sen senare på kvällen så ska jag till Emma o sova hos henne´! Full fart! Sen imorgon så ska jag och ett gäng kanske sova över på Bränn ön utanför Tossön! (tror de heter så xD)
Ni ska få en video av mig sen som jag gjorde på Gotland, de är ingen film från Gotland utan en när jag och Linda kör Barrel Race med lite roligt i ;) Men hare gött!



Imorgon, dåååå...

Imorgon så kommer jag HEM!!! :'D
Jag kommer nog visa lite saker jag har köpt/fått här...
Blandannat bjällror och jongleringsbollar :P Sen på onsdag ska jag övernatta på en Ö med några trevliga människor! KUL!!
Igår så hade vi spelmannsstämma här och det betyder att en massa spel män som spelar alla sortes instrument kommer hit på gården och spelar tsm! Det är jätte kul, sen så träffade jag min tremänning Emelie som är lika gammal som mig! Hade de trevligt men nu måste man packa hela dagen för ikväll ska jag o mamma in till Visby på gästabud! Heh, de är roligt deh!
Men syns hemma!



Sara: Stan igår!

Hallojsan alla Moas bloggläsare!
Igår var jag i stan, och då köpte jag detta (ni hittar till min blogg HÄR, då hittar ni priserna)
Ett par stövlar.
Ett par skor.
Ett nagellack.
och jag köpte även GOOODIS!
och en present till syrran min som fyller år om typ 2 veckor!



Emma: Lite allt möjligt

Hej! Hihi, jag har nästan inte bloggat nånting på senaste tiden, det är mest sara som har drivit bloggen :p
Aja, nu ska ni få ett efterlängtat *host* inlägg av mig!
Nu ska ni först få veta 5 sanningar:
1. Jag saknar Moa
2. Moa kommer hem snart
3. Moa kommer till mig direkt när hon har kommit hem, hoppas jag.
4. Jag ska klä på mig nu
5. Jag är kissnödig
Och nu tänkte jag visa några bilder som jag har tagit på den senaste tiden.

Om ni vill se mer av mig, besök min blogg här.

Hejdå! :)




Ny header?

Moa här!
Har fått massa nya bilder och bestämde mig därför att göra en ny header, men jag vet inte riktigt om jag ska ha den eller inte... Vad tycker ni?

Tips ? ;)'




Sara: Var med Tea!

Hallojsan!
Igår var jag med Tea, vilket var jättetreeevligt! Läs mer HÄR
Idag så ska jag nog inte göra ett skit, och det känns inge bra.
Typ alla är borta - Josefin: Hos sina kusiner. - Emma: hon har kusiner hemma hos sig. - Moa: ja, hon är på gotland.
- Ebba: Ullared ;)
Bajsungar!

Nu bjussar jag på 2 snygga bilder på 2 awesome tjejer, saknaaaaaaar er (OCH MÅÅÅÅÅNGA FLER)
Snygga tjejer!



Moa igen, snodde en dator!

Hejsa, Moa här! Snodde en dator och tänkte bara säga hej ;) Hare bra men de har varit lite regnigt dom senaste dagarna. Aja skriver mer när jag kommer hem :)



Sara: Kvällens outfit

blev de snyggt?



Moa is back en snabbis...

Hej! Nu är det ägaren av bloggen själv som skriver, Moa alltså.
Haha, Emma och Sara har tagit över bloggen nu närjag är på semester, OJ OJ OJ!
Hoppas ni gillar tokstollarna. Jag är ute hela dagarna långa nu, det har varit strålande sol alla dagarna nu, härligt!
Jag har badat minst 300 gånger.
Jag kommer hem om en och en halv vecka. Jag skulle tro att det här är mitt enda inlägg för jag orkar inte slösa min tid på datan nu på semestern! :P
Jag har också träffat en tjej här som heter Liv, hon är 10 år och hur cool som helst!
Vi solar och badar hela tiden, hoppas ni har det bra!
Hejdå! :)



Sara: Att sova är inget för mig!

Jajemensan, ni ser rubriken.. Att sova är överskattat tycker jag, heheh!
jag brukar inte somna förns 2-3 på sommarkvällar, och vid 12-1 på skoldagar, pundo..
Fast ibland kan de bli vid 4-5 på sommaren.
haha, jag älskar att sitta uppe vid datan eller nåt på kvällarna, så mysigt.
Blir dock inte så roligt dagen efter då man vaknar halv 12 och inte orkar gå upp.. haha!
Är ni också nattugglor? Visst är de skönt att vara vaken länge? eller är de de för er?

haha, klockren bild!



Emma: Moa just nu

Hej! Nu ska jag berätta lite om Moa...
Antingen är hon i djungeln med sina vänner...
eller så har hon klätt ut sig till riddare på medeltidsmarknaden
fast hon kanske också har snott en bil och är påväg hem till mig nu..
Fast nu fick jag reda på att hon är påväg att födas om på nytt..
Och att hon har fått ett jobb i Visby :O Så hon kommer inte hem på ett bra tag...
Ååh, typiskt.
Jag som ville att du skulle komma hem till mig snart.



Sara: Just nu:

sitter och dregglar över dessa chokladfavvisar (som jag INTE ska öppna, de e mamma som har tagit av ena..)
och självklart sitter jag vid datan och nöördar.



Sara: Moaaaaaa kom hem!

Saknar min Moa som en tooook, kom hem nån gång kvinna! ♥
Har smsat med henne hela kvällen, hahah! Jag ska ta hennes privatplan till gotland, och jag ska bara ha med mig badkläder för de är det enda dom använder där sa hon. Så just nu sitter jag på planet dit. HAHA! 
det där var såå sant, heheh!
Det är helt sjukt att hon är borta i 2 veckor?! snart gått 1 vecka, men ändå? KOM HEM!
NU så ska ni få se massa bilder på mig och Moa, ganska gamla och ganska nya bilder!


jao, de var typ de jag ville säga till alla er fina nattugglor!  :)



Sara: Flower

Nu en bild som jag har tagit, hoppas ni gillar den!

Fotograf & redigerare: Jag Kamera: Canon EOS 450D Objektiv: Canon zoom lens EF-S 18-55mm Close-up filter: +10



Emma: Solnedgång

Fler bilder finns på min blogg - http://emmaeriksssons.blogg.se/
Foto & redigering: Emma (jag) Kamera: Nikon D3000 Objektiv: Nikon ED AF-S NIKKOR 70-300 mm



Sara: En bild som jag har tagit!

Hejsan, det är Sara igen! Saknar min Moa som en liten pungråtta.. ♥
NU ska jag visa en bild som jag har tagit.
är jätte nöjd över bilden, vad tycker ni? :)



Emma: Blomma

Hejsan! Jag saknar min moa...
Hon har det säkert jätte varmt och skönt..
och själv sitter man här, vid datan, vilket liv! :O
Nä, nu är det slut på klagning och över till en bild jag tog idag!
Foto & redigering: Emma (jag) Kamera: Nikon D3000 Objektiv: Nikon DX AF-S NIKKOR 18-55 mm




Sara: Dom nya kameratillbehören!

Nu så ska ni få se vad jag köpte på internet.
1. Stativ
2. Motljusskydd
3. Close-up filters +1 +2 +4 +10

4. Minneskort 8GB.

Det var allt jag köpte, och jag är supernöjd med det ♥

Har smsat lite med Moa, och fick veta att hon mådde superbra! Och det är jättefint väder och jättevarmt! Idag så ska hon till Visby och mysa! ååh! Lyckos henne.. Saknar den lilla fisen! ♥




Sara: Jätteglad tjej! :D

Hejsan, det är Sara igen!
Just nu så sitter jag med Emma (hon den andra som gästbloggar) och vi ska fixa min blogg, treevligt.
Och mamma kom just hem med mina kameratillbehör, åh vad glad jag är!
Ni får veta alla grejer om ni kikar in på min blogg (kommer ta ett tag innan jag gör de inlägget, men om ett tag iallafall) Tryck HÄR!
Den här är en av de jag beställde! ;)



Emma talar...

Hejsan! Nu är det Emma som skriver.. igen :p
Men jag tänkte berätta att idag har Moa kommit fram till Gotland, hon & hennes familj åkte färjan över vid 12 inatt, så när dom kom fram så åkte dom direkt till huset dom bor i och sov skulle jag tro.
Sedan sov hon ganska känge, eftersom att hon kom till huset ganska sent.
Och det lät som att det har varit underbart väder! Så hon har badat resten av dagen.
Såhär såg säkert moa ut idag, fast med bikini ;)
haha :p



Gästbloggar'n Sara visar bilder!

Nu så ska ni få se några bilder sen vi var på en filmkväll med några härliga tjejer, treevligt.
det är © på alla bilder, fast alla som var med på den kvällen får ta bilderna, men ingen annan.



Andra gästbloggar'n är här - Sara!

Jajamensan, nu är det jag och Emma som ska gästblogga här! Kan ni gissa vem som skriver detta inlägg? ;)
Inte är de Sara iallafall.. hahah!
Ivarjefall så sa Moa att jag skulle berätta om mig själv, så får väl göra det då.
Jag heter som sagt Sara Prestberg, är 14 år och älskar att fotografera. Annars i livet är jag knäpp som en gök, jag fattar ingenting, suger i skolan, och ja.. det var väl de mesta som förklarar mig!
Ni hittar min blogg HÄR. (ingen mening att ni trycker, har bloggpause för bloggen ser helt cp ut, så..)
Hejdå!
Haha, nejdå. Jag älskar att vara med vänner och att ha sommarlov, de bästa som finns i hela universum, helt klart.
Jag och Moa är väldigt bra kompisar, så vi känner varandra utan och innan typ, så de är mycket trevligt! :D
Här är de en bild på mig ↓
Och ja som ni kanske ser så är jag e fett konstig, men de trivs jag med! hhaha..
Jag är även väldigt blyg i allmänheten, men hos dom jag känner är jag verkligen inte de, och de kan mina vänner intyga, hehe!
Ja, det var väl allt för mig denna gång, kommer tillbaka idag eller imorgon! ;) ♥





»Hej hopp! Det här är en blogg om mig och min vardag! Jag är en lite häst tokig tjej som älskar att dansa och sjunga! Bor uppe i det kalla Jämtland 2 mil från skidorten Åre. Rider, fotograferar och är ute på äventyr mest hela tiden! Hoppas du gillar bloggen och intresserar den dig så följ mig gärna med bloglovin. ♥