Imorgon är de första november

Japp, imorgon äre ju 1 november! Helt sjukt :O Snart jul, och ingen snö. Men ikväll blir det myskväll och kolla på:

Sen så ska jag duscha och imorgon åker man till Östersund för att träffa Linus :love:

Hörs!



Tips mot finnar!

Sitter hemma nu o drygar nu, fast de är skönt för jag är så trött :P Men jag tänkte ge lite tips på finnar! Har själv problem med det men har hittat lite som man kan använda ;)

Jag använder Visibly clear, som är en hjälp mot finnar! Om man använder den minst 1 gång om dagen så försvinner finnarna efter 1 vecka, dom som syns går ju inte bort men den morverkar finnar så de inte kommer upp. Funkar faktiskt om man är noga med att andvända den varje dag. 1-2 gånger om dagen :) Själv använder jag den på kvällen. Orkar inte på morgonen! Kan köpas på dom flesta butikerna, jag köpte min på Apoteket men finns också på Kicks osv. Kostar kommer jag inte ihåg men de kostar inte så mycket :)
Sen efteråt så blir huden lite torr så då  brukar jag använda  Är super super BRA! Täpper inte igen porerna (gud vad de lät proffsigt att skriva ''porerna'') och de är ett bra underlag för sminkning också. Kostar: vet inte! Fick den av mamma :P men kan köpas på Kicks och liknande butiker.

sen om man använder foundation så ska de va någon som inte täpper igen för mig så är sånt jätte känsligt. Så jag försäker att inte använda foundation så ofta :)

hoppas ni har tagit någon nytta av detta inlägg :P Är inte proffs på sånt här men för mig så funkar det här!
Ge gärna några tips på hur man mot verkar finnar!




Vissa vilj förändra hela dig. Men den rätte kommer bara vilja ändra en sak - ditt efternamn. ♥

Japp! På tisdag ska jag till Östersund och träffa Linus :D LÄNGTAR! Va en månad sen sist... Förstår inte hur jag kan ha klarat mig! Men då har vi också vart tillsammans 1 månad. Sen så kommer de säkert bli fler dagar på lovet, får man hoppas :love:
Men imorgon kanske de blir att vara med Michaela, får se om jag orkar eftersom jag är såå trött! Men nu kommer ett litet videoklipp sen konfalägret, Aron och Erik sjunger & spelar gitarr!


Den är lite mörk så man ser inte så mycket men enjoy




Bus eller godis?

Va nyss ute med lilla syster på ''bus eller godis?''
Hon blev faktiskt riktigt läskig ;) Pappa sminkade henne!

Redigerad som ni ser! ;)




Take this lollipop

haha shit vad läskigt de här är :S Det va en länk Tilda Wikström la ut på facebook! SJUKT LÄSKIGT! Man ska acceptera en sak sen så kommer den här gubben upp och hackar in sig på sin facebook :S!




Fin låt

En låt *kyrknördenmoa* från psalm boken som jag tycker är så fin! :)




Bilder sen praoen!

Ja, nu tänkte jag visa lite hur de såg ut på praoen :P

Ja... heheh!

En morgon vare jätte fint, så såg de ut (fotograf, Sara)
Thihihi, sorry Sara :P snodde den från din blogg!

-.- sara satt o tog kort på mig hela tiden!!!! :@
Hope you like it!
kom nyss hem från konfan, de va kul men va sjukt trött så de blev lite jobbigt! Skulle vart roligare om man va lite piggare! :/ Men så är de ibland! Hejdåå!




Finaste klassen!

Såg på facebook att en kompis hade lagt ut en bild, klassfotot! :D Hur snyggt som helst!




Måste bara HA!

Ja, jag vill ha en ny mobil, min lilla skruttiga mobil tror jag måste gå i pansion snart! Den klarar nog inte så mycket mer :P Så jag har kikat på den nya Xperian! Vill så ha :D Fast vet inte, vilken färg?


Jag gillar den guldiga men vet inte!

Nån som har lust att hjälpa till med färgval?

 




TILLBAKA! YES!

HEJ HOPP! :D Nu är jag tillbaka från Stockholm och allt gick super (förutom att jag och Sara ramlade i tunnelbanan när tåget skulle åka så Sara ramlade ner på golvet och jag ramlade över en barnvagn! :S) Hahahahahhahaha! Då garvade min morbror åt oss, PINSAMT!
Sen så va vi ju på kör övning o skit va duktig dom va! :D Kul vare iallafall och nu är man hemma! Sara tog också MASSA nya bilder så jag har lite nya bilder så jag tänkte ändra min design ;) TACKA SARA! *duktig fotograf* men nu ska man gå å äta, senare kommer lite dampiga bilder sen resan ;) smakprov:




Imorgon så far man till Stockholm!

Ja, jag kanske inte har berättat de men imorgon så åker man till Stockholm :D Jag och Sara ska praoa hos min mormor där i 1 vecka ;) Det ska bli riktigt kul. Hon är kantor och en kantor sitter och spelat orgel och gitarr på bröllop och sånna saker i kyrkan. Så vi ska få gå på gudstjänster, lära oss att spela lite instrument osv... De ska bli roligt iallafall. Så vi åker dit vid halv 8 imorgon med tåget så de blir att kliva upp senast kl 6 på morgonen :O! Åker då från Östersund :) Så nu håller man på att packa (blogga) för fulla muggar!



Så de kommer bli en STOR blogg pause i en vecka :) Men sen lär de nog bli bilder! :D
Men hare så bra nu i veckan!



Love the colours!





It's something in the sky!

 
I tisdags kväll va himlen helt fantastisk :D
(bilden lite suddig men de är nå fel med blogg.se :()



Mina första år som tonåring!

om ni orkar och har lust så läs gärna de här!
Tänkte berätta om vad jag har gått igenom dom två senaste åren! Under hela min barndom har jag haft föräldrar som har varit tillsammans, vi gjorde mycket tillsammans och hade de väldigt roligt som man liksom kan ha. Jag kände mig verkligen trygg och hade ett liv som va perfekt för mig. Sen så skulle man börja sexan i en helt annan skola så blev de ju en helt annan sak, typ 60 olika nya människor som man skulle gå med och allt blev bara förvirrande, jag fick ju också en häst så allt va ju tjohejt liksom. Men jag va väl lilla jag som vanligt, och jag fick väl en plats i klassen som en weard tjej. Efter några månader så kände jag en slags spänning hemma o de kändes oroligt. Jag blev mer osäker med mina vänner och kände att jag ville bara gå under jorden av en sån lite sak... under sommaren till 7:an så kändes allt bara jobbigt, de va inte som förut. Sen på hösten så berättade mamma och pappa att dom skulle skilja sig, de kändes verkligen inte okej, men efter all spänning hemma så kändes de skönt! De va som om en stor sten hade släppt från hjärtat.
Mamma och pappa satt o pratade ofta med mig och frågade va jag tyckte va okej och jag och Alma fick som hjälpa till o bestämma hur saker skulle vara, vem som skulle flytta osv. Allt gick som så bra för att vara en skilsmässa. Mamma flyttade till en lägenhet i Järpen så de va typ bara 1 km från pappa. Men jag hade sånt himla dåligt självförtroende hela sjuan, allt va så jobbigt och när vi skulle vara flera st så kändes de som om jag inte platsade in och så fort jag sa något fel så kändes de som om att jag blev hatad fast dom andra brydde väl sig inte så mycket om de. Men varje dag när jag skulle till skolan så visste jag aldrig vad jag skulle ha på mig, jag kände mig obekväm i allt, ville till stan och köpa nytt hela tiden för inget i min garderob gillade jag för jag kände mig så ful i allt. Så fort jag vaknade så fick jag som ont i magen för att gå till skolan. Mamma och pappa hade som gräl och sånt också så jag fick ont i magen som hela tiden för de, fick sammanbrott och bara grinade för typ ingenting. Va alltid trött och tyckte nästan inget va kul. När kompisar fick komplimanger så tänkte jag alltid: men jag då?
Jag fick till o med gå å prata med skolsköterskan för mina magproblem och allt annat skit. Men de va en himla lättnad, för jag fick ur mig allt!
Men jag hade fortfarande problem med mitt självförtroende! Tyckte alltid att jag blev som utelämmnad när andra pratade med mina kompisar och inte pratade med mig, kände mig alltid ful och gick till toan på skolan och kollade mig i spegeln. Plattade alltid håret så de va spikrakt. Kände mig bekväm i ett par kläder ungefär i 1 vecka sen så ville jag ha nytt och de va inte alls kul! Min lilla syster sökte som alltid kontakt med mig för hon kände sig inge trygg för allt va så oroligt. Trodde inte att jag skulle klara skolan då. Och de va jobbigt att vara med kompisarna. Ville alltid vara i centrum för annars kände jag mig inte välbehövd eller hur man ska säga. Skulle alltid vara med och när jag fick veta att mina kompisar hade gjort något utan mig så fick jag världens klump i magen.

Men sen under sommaren till 8:an så blev jag som en helt annan person. Jag vågade vara öppen.
Jag pratade med mamma och pappa mer och dom försökte hjälpa mig och jag kunde ha som vilka kläder som helst men kände mig endå bekväm! Jag va mer med kompisarna och behöver inte alltid vara i centrum som förut. När kompisarna får komplimanger nu så tänker jag alltid: Men gud vad kul att dom också ser vilken härlig kompis man har :'D Jag blir glad för deras skull. Och under sommaren så har jag ju flyttat ner till ett hus som är så himla skönt så jag har lämnat mitt förflutna i lägenheten (hatar lägenheten -.-) Känner mig mer trygg och har jobbat upp mitt självförtroende jätte mycket så jag känner att de inte alltid är jobbigt på skolan, behöver inte alltid platta håret, hare mer ruffsigt/lockigt nu för jag tänker att äkta vänner gillar mig för den jag är och jag behöver inte se bäst ut!
jag vågar också utmana mig själv mer nu för att göra saker, köpa annorlunda kläder och göra lite crazy saker ibland ;') Jag har också mer ork och när jag väl känner att jag är trött så stannar jag hemma och tare lugnt utan att vara orolig att jag missar något!

Så de va mitt långa brev om mina värsta år!
Och om ni mår dåligt så tycker jag verkligen att ni ska prata med någon för de hjälpte mig jätte mycket! Än vad de gäller om. Om de är värsta lilla grejen så prata med någon endån! Det hjälper! de kan va en kompis, någon på bup, skolsköterskan eller någon släkting!

men hoppas att ni har orkat läsa de här :P Heh!




Köpt

Nu tänkte jag visa de jag har köpt i stan!

Ur & pen, 150:-


Kappahl, 79:-

Kappahl 79:-

Lindex, Mascara 149:-
Lindex, Makeup remover pads 49:- (tror jag)

Lindex T-shirt 99:-
H&M tröja randig 149:-

H&M, 249:-



TJEJKVÄLL/FILMNING!

Hej hopp... Har inte bloggat på länge men men... Dåligt internet.se
Men iallafall... Igår så va jag i stan med mamma, Micke och Alma. Jag shoppade lite saker, (kommer upp på bloggen i nästa inlägg) Blev nöjd med grejerna iallafall, sen så åkte jag till Undersåker och hade de super duper, vi skulle göra en film, öhm... vet inte riktigt om de blev en film! Roligt vare iallafall! Hela gänget här då ;):

Snodde bilden av Sara thihi! Visst är vi fina?? :D
Bakre raden: Alva som är fjortis, Malin som är en tjockis, Emma som är Elvis, Klara = Emo, sen så äre jag och Sara längst fram, jag är en jägare och Sara en nörd :P

Jag och Sara, visst är vi snygga ;)?

Imorgon äre skola igen... orkar inte! Men nu ska jag ladda upp bilderna på sakerna jag köpte i stan, bye!



Så här ligger det till just nu...




Skolfoto imorgon

HALLOJ! Idag vare skola, orkar inte gå in på detaljer men imorgon äre skol foto, så de blir väl kul :) Men jag behöver lite hjälp... Jag ska köpa mig en vinter jacka men vet inte om jag ska köpa denna:

OBS!

SUPER SUDDIG BILD

Hjäääälp?!




Jag saknar dig

Var på bio igår med några härliga tjejer, kollade på ''Jag saknar dig'' Handlar om 2 tvillingtjejer, mer säger jag inte! Den va super bra! REKOMENDERAR, men de va hur sorglig som helst, måste nästa erkänna att de kom en tår! Tårarna bara forsade på dom andra! förstår man jue men själv kan man ju knappt grina på film än hur mycket man vill :P TRAILER:




Ludde asså ;)

Hej hopp alla glada! Idag vare skola och jag kände mig i toppform...
Eller inte, va väl trött som vanligt, heh! Men de va en okej dag, stog i cafeterian med Josefin Fursäter för hon behövde hjälp en lite stund :) Sen så vare musik, franska och slöjd, snacka slappar dag :D Sen så gjorde vi Ludde lite tjusig ;)

Lite suddig bild men men ;)

 

Men nu ska man plugga SO, kanske blir att rida imorgon, vem vet ;) Bye!




Plain Jane

Satt o kollade på Plain Jane på MTV och såg en tjej som blev hur fin som helst! Herregud vilken skilnad de blev!

Den andra bilden va ganska dålig! Bild tagen från google!



bokeh x 1000








Gulligt eller hur :D?!

Hej hopp! jag suger på att blogga... Hur kul äre att se 1 o samma inlägg i ett år ungefär! Men har ingen bra uppkoppling här hos mamma för ja, jag har ju mobilt internet o då så är de dålig teckning här men mamma har lovat att vi ska skaffa trådlöst internet men först måste några gubbar komma o borra och hålla på :P hah, lite komplicerat men så äre! Igår iallafall så va jag hos Josefin Fursäter med massa grymma tjejer, hon har ju fyllt år så då fick vi komma och hare gott! Va också i Åre och skulle köpa mig en jacka, hittade en men har inte köpt den än. Kommer bild på den OM jag köper den ;) Är lite sugen på den. Men kolla vad gulligt! Marit har gjort en ''tatuering'' på Linus arm!



Gammal bild

Oj då! Sara la ut en gammal bild på mig, kanske gick i 4:an där :P



Linus Bellman

Sorry för den dåliga upptaderingen men har knappt orkat, liksom de har vart en sån där torr period! Men ska väl försöka att vara lite mer social här på bloggen :) Men iallafall så har jag en jätte stor sak som jag måste berätta...
Jag har blivit tsm med Linus :) Va med honom i lördags, gick typ runt i Järpen och pratade, de va jätte mysigt :love:

Hah, inte världens bästa bild men endån!

1/10-2011 :D


På onsdag ska jag vara barnvakt :) Det lär väl mest bli film med syrran då men de är mysigt! Sen på torsdag kl 4 ska jag klippa mig, kände att de va dags. Men finns de någon som vet vart man kan praoa? Vi ska praoa v 43 & måste komma ha någonstans att praoa innan den här veckan :P Nån som har något förslag?
Men nu ska jag äta! Hejdå :D

 






»Hej hopp! Det här är en blogg om mig och min vardag! Jag är en lite häst tokig tjej som älskar att dansa och sjunga! Bor uppe i det kalla Jämtland 2 mil från skidorten Åre. Rider, fotograferar och är ute på äventyr mest hela tiden! Hoppas du gillar bloggen och intresserar den dig så följ mig gärna med bloglovin. ♥