Lev livet som du vill, gilla läget och kör till

As härlig text! Michaela som kom på denna grymma text! Älskar den!! :love:

Tagen med mobil kamer :P ;)




Emma och Alma

Imorgon blire att jag o Emma Eriksson ska fota Alma (min lillasyster) vi ska fixa till henne lite o ta höst bilder, tror de kommer bli jätte bra faktiskt för Alma är en sån bra model ;) Så de kommer nog upp en massa bilder här på bloggen efter imorgon! AS NICE JUE! Sen på torsdag så ska ja nog inte göra något men på fredag så ska jag till Undersåker o käka pizza med några brudar från klassen :D AS KUL! LÄNGTAR. sen på lödag så kommer Linus, gosigoo! Men vi kanske hörs imorgon! :)



Inget internet :(

Hejsan hoppsan! Denna vecka och en vecka framåt så är jag hos mamma o där är internet super dåligt så jag kommer nog inte blogga så mycket :( Dåligt dåligt! Aja, men nån gång kommer de nog att bli! Får vi hoppas. Men nu ska jag äta så vi höres! ;)




Måndag = skola

Idag vare skola! Det va väl som alla andra dagar! Fick veta vad vi fick på NO provet o jag fick godkänt så de va ju bra! Idag åker jag till mamma o ska vara där i 2 veckor men först ska jag upp till Linda o Marit för Linda ska pierca sig så de kommer nog upp en bild eller en video när hon piercar sig ;) Vad vill ni? Film eller bild? Hheheh :P
Men vi höreees! :)



Gilla våran sida på facebook

Som ni kanske inte vet så har jag, emmaeriksssons.blogg.se & saraprestberg.blogg.se en egen sida på facebook som vi gärna vill att ni gillar (om ni gillar våra bloggar alltså) :P
Det är bara att söka på duwaan.blogg.se, emmaeriksssons.blogg.se & saraprestberg.blogg.se på facebook så kommer vi nog upp annars finns den här knappen i menyn här på bloggen ;)




Breakfast

Hej hopp! Har nyss vaknat och sitter och äter frukost nu :) Idag blire att plugga lite franska och Bild, har läxa. Sen kanske man sticker ut o rider en sväng också. Tänkte gå på gudstjänst för man måste gå på minst 10 nu när man ska bli en konfirmand! Men jag sov visst för länge så de får väl bli nästa helg! Då kommer Linus också. Men vi nu måste jag äta upp frukosten så jag kommer någon vart! Hejdå




WihuuUU!

Högsta statistiken på länge asså ;)




I wanna tell you something





Höst-bilder del 2

Lite bilder på en katt som jag träffade på när vi va o hämtade Kvanne, sen så lite blommbilder också!







Höst-bilder del 1

bjuder på nytagna höst bilder!





Gillar bild nr 2 för de är sånna härliga färger :)



Östersund idag :)

Har vart i Östersund idag :) Vi skulle hämta en häst som vi har köpt! En nordsvensk som ska heta Kvanne. (bilder kommer) Sen så shoppade jag lite också:

Shortshaps (stav), ridstrumpor, hårsnoddar till häst & ridhanskar

Stickad tröja, Lindex 299:-

Sen så fick jag lite bilder på hästen också! Jätte gullig!

Visst är han söt?


Har tagit massa höstbilder som jag funderar på att lägga upp! Ska göra om designen lite också så den blir lite mer höstig! Men vi hörs <3

 




En tokig dag med Gunnar & Joel på lokalen

Haha, en lite tokig film på Joel och Gunnar på lokalen, dom är karate kids ;)




Ska man eller?

Jao, nyss så åkte ju Sara hem! Tråkigt men kommer nog somna snart! Vi kollade på 2 filmer:

The Vampire's Assistant Movie Poster

Älskar dom båda! Rekomenderar starkt ;)

Sen funderar jag också på att göra en höstdesign här på bloggen? Vad tror ni om de? Lite nya bilder och lite upptadering ;)




Rolig kväll med Sara

Hahahahah! Visst är vi snygga ;)?










Hare gött! Kommer upp en video senare på Joel och Gunnar när vi va på lokalen ;)








Naprapaten!

Idag va jag på skolan, vi hade NO prov, gick väl så där, tror iiallafall inte att jag fick fel på alla frågor :P
Sen va de några killar som snodde min mobil så jag fick typ aldrig tillbaka den! Jag visste inte heller vem av dom som hade den för dom bytte hela tiden så ena stunden kanske Gunnar hade den sen så helt plöstligt så hade Ludde eller Joel den :mad: Men tillslut så va de någon som va snäll, Gunnar. Han gav tillbaka den men då fick han typ alla killar på sig! Hihi, busigt! Sen så låste Emma Gunnars skåp med hennes lås så de va bara Emma som kunde låsa upp! Hah, crazy day!
Sen efter skolan så åkte jag till Åre med mamma, va ju hos naprapaten och knäckte till ryggen lite! De va hur läskit som helts, trodde att hon skulle knäcka av ryggen på mig :o Men de blev ju iallafall bra! Ska dit nästa vecka på torsdag igen ;)
Men ikväll blire nog





En bild säger mer än tusen ord...

Vad tycker ni? För över redigerat? Tycker de kan vara fint med överredigerat ibland, vill gärna höra vad ni tycker!




Bättre låt får man ju leta efter!




Oboy in my ♥

Hihi, ego bild här då med min älskade oboy, men den tog slut... tror jag får gå och ta lite mer!

Hade flätat hår under natten också så hade lite fluffigt hår på skolan idag! :P



Skolan så klart! Plugga ikväll...

Hej hopp! Idag vare skolan igen! 5 dagar i veckan. Imorgon har jag NO prov... PLUGG PLUGG PLUGG! Sen blire napprapatern (en slags ''ryggläkare'' som ska knäcka till ryggen när man har ont) sen ska jag på lokalen! Sen på fredag så ska Sara med hem, blir kanske inte så mycket bloggning då, vi ska väl hitta på något roligt ;) Sen på lördag så kanske de kommer en kille som heter Linus (hihihi :$) första gången jag skriver om honom här i bloggen! ;)
Vi ska väl också hitta på något, men nu kommer de en bild sen bussen imorse på Ludde!

Men man höres ;)




Hiss eller diss? Ugglesmycken

Hiss eller diss på sånna här populära ugglesmycken?? ;)




Ridtur ute i ingenstans!

Hellu! Kom nyss hem från att ha ridit! De va bara jag o Runa ute i skogen, jätte mysigt, har inte ridit på flera veckor :P Hon är så kallad tjock men de ska nog försvinna med tiden ;) Måste också bara säga att de är sånna fina färger ute nu! Rött, grönt, brunt, gult, rosa, lila, svart, blå, guld, silver... Haha, närå! Kanske inte rosa, lila, svart, guld & silver direkt! Men de va iallfall fina färger ute :thumbup: Det har också blivit mörkare på kvällarna! Det blev typ kolsvart efter 1 timme :O! Kolla:

Efter 1 timme:

OBS! Bilder tagna med min dåliga mobilkamera :P

Men nu ska jag gå å duscha för att inte lukta som en oduschad Moa ;)

BYE!




Skoljoggen, kulit!

Hellu! Idag va jag på skolan, vi hade skoljoggen, de gick rätts så bra! Sprang inte så mycket, känner att jag har förkylningen kvar i kroppen! Gick med två killar som heter Daniel och Nicklas, så snälla killar :) Sen va de ju vanlig skoldag, gick runt o sjöng på en sång hela dagen som går så här:

PINK FLUFFY UNICORNS DANCING ON RAINBOWS

hihihihihihih! As bra låt ju :P Johannas fel att jag har den i huvudet nu!
Men en fin bild på mej o Sara sen dagen:

bye bye :)




Hiss eller diss?

vad tycker ni om pippitröjor?




Konfa lägret ägde ut allt!

Hej hopp!!!!
Igår så kom vi hem från konfa lägret och de va SÅ kul! När vi kom dit (på fredagen) så fick vi veta vart vi skulle bo o så klart så fick jag bo med dom härliga brudarna i klassen, glad för de! Sen så fick vi köra lite sammarbets saker, de va kul! Sen på lördagen så fick vi köra 5 kamp, mitt lag på näst näst sist men de va kul att få köra iallfall! :D Sen så va de vatten sporter, då fick vi åka efter en jätte snabb båt på en ring, de va bara 14 grader varmt i vattnet så man höll ju på att frysa ihjäl men de va inte så farligt endån för man tänkte inte på de när man åkte :) Sen fick man bada badtunna och basta, de va livet de!
Sen igår så fick vi först köra paintball, fick en rakt på skallen så har en bula, hehe! Tyckte att tejerna va tuffare än killarna ^^ Sen efter de så vare höghöjdsbana, det fick man världens adrenalin kick av! Men de va härligt att få köra allt! Lite bilder på de också:



Emma och jag i bussen! Vi hade roligt! Hehe...












Jag och Sara hade en vit ansiktsmask på oss :P


Innan paintballen!

Sofie, tuffingen!

Jag innan jag skulle iväg på banan o skjuta några killar ;)

En som springer ute på banan! ;)
Nu har ni några bilder :D Hoppas ni gillade dom! Men nu tror jag att jag ska gå å lägga mig! Har skoljoggen imorgon! BYE!
bilder tagna av Sara Prestberg





KONFA LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER!

imorgon direkt efter skola åker jag på koooooooooooonfaaaaa! as roligt ju! hihihihih'

Wilma som konfirmand

berättar mer när jag kommer hem ;)



Före och efter

Fick en förfrågan om för och efter bilder på dom här nypon och tagg bilderna, tänkte visa före redigering och efter redigering ;)
FÖRE:

EFTER:




Bara för bloggen!

Hahahha, ny duschat och mega ruffs, så de är nog bloggen special, visas bara här på bloggen :P



Nypon & taggar







I'm back in school!

Idag så va jag på skolan, det kändes faktiskt ganska bra. Är fortfarande förkyld men de är inte lika jobbigt längre, de känns som om de blir bättre o bättre! Är så taggad inför helgen också!!!!! Gud vad kul de ska bli. Sen så måste jag bara visa den här jätte fina bilden på Joel som Tea tog, hah, Tea piffade upp honom lite ;)

Visst är han fin?

Men bye!




Hiss eller diss?

Jag tänkte köra en hiss och diss! Då gör jag så att jag lägger ut en bild på något tex ett par strumpor och då ska ni säga hiss :thumbup: eller diss :thumbdown:
Så vad tycker ni om chinos?

 




Hemma och sjuk igen

Stannade hemma från skolan idag igen :) Känner att jag verkligen behöver bli frisk nu för i helgen så är de konfa läger :thumbup:
GUD VAD KUL!
Bjuder på en bild!


18 dagar kvar :D



Last night

Igår kväll så fotade jag, månen va så fin och Järpen lös så starkt!



Månen va fantastisk!



Järpen!

Lite bokeh också :)

Hoppas ni gillar dom! Snälla, kommentera vad ni tycker! Lite feedback! Tål kritik. Tack på förhand!




hej hopp!! ;)

hej jag heter gunnar, hej då :) <3



Otroligt cool bild

Ville bara visa en bild som min kompis har tagit/gjort! AS HÄFTIG! http://emmaeriksssons.blogg.se
Jag på bilden vettni ;)

BILD AV EMMA ERIKSSON




Förkyld + feber = inte roligt!

Åkte hem från skolan, kände mig inge bra alls så mamma hämtade mig... mitt liv just nu: nässpray, alvedon, gel man ska ha på blåsor i munnen och läppsyl :)



Det är okej att känna - ung cancer

Sprid vidare!



Skola idag då!

Hej hopp!
Här sitter jag framför min dator o bloggar ;) Funderade på att stanna hemma (förkylningen) men nej! Jag ska till skolan! Ska snart åka med pappa, han skjutsar mig till bussen alltså ner till Järpen ;) Snäll pappa man har!
Men saknar MARIT! kom hem då?! Det finns fler som behöver dig!

 




Ny header!

Nu har jag bytt header som ni kanske ser! Om ni inte ser tryck F5

till...

 

Vilken tkr ni mest om??




Hope you like it!

Hejsan!
Nyss vaknat, gud vad gott jag har sovit :)
Iallfall... jag tänkte göra en ny header! Gillar inte min så värst just nu! Den kommer snart upp på bloggen så säg då vad ni tycker ;)!
Hej!



Moa, då, nu & för alltid

hah!

Moa 2008, 5:an







2009, 6:an

hahahahahah




2010, 7:an












2011, 8:an






ja... jag e ju normal :P



Olycka




back from Östersund

Har ju varit med Sara och Emma idah ;) Tog en sväng in i Östersund, Emma shoppade AS mkt ;) Men de va jätte fina saker! Jag själv köpte en tröja på Bik Bok, 199:-
(tog inte med mig kameran till Östersund :P)

vad tycks??

 





Östersund idag

Tjeinare!
Igår så va jag på gården för första gången :D dom har äntligen öppnat ;)
Kul vare där iallafall! Och jag vill sååååå gärna ha ett par klackskor, fick låna Ebba Raskes och dom va så sköna och roliga att gå i! AVIS TJEJ! Heh...


Idag ska jag till Östersund med Emma Eriksson och Sara Prestberg :thumbup: jag ska inte shoppa någonting men Emma ska shoppa gärnet så man får väl ge lite tips och så! Ska bli mysigt! Förkylningen har också blivit värre.. Nyser, snorar, HES, hostar osv... IKKE KUL! Men de går nog över någon gång ;) Men tänkte kanske ta med mig kameran till Östersund (vet ej varför men kul) får väl se ;) men nu ska jag gåå!

Puss! (första gången jag skriver puss ^^)




Konfa = KUL!

Idag hade vi konfa efter skolan! De va jätte kul, vi körde lekar (en del kanske tycker de är barnsligt men jag älskar de) åt middag och pratade :) Vi fick också veta massa om konfalägret nästa helg :D Snacka om kul, vi ska få åka på ett äventyrs läger där man får köra paintball, åka efter en båt i en ring :P, höghöjdsbana osv...! Aviis? ;)

Vi va också o kollade/lyssnade på ett band som hette ''tusen mil emellan'' (tror dom hette så) dom va jätte bra, ;)


As dålig bild? jag vet :P men de va mobilen!

Just nu är jag med Gunnar Stadigh! Han är lite fjoppig för han håller på att facereapa mig... roligt liv han har :P

bye bye!



Go to bed...

Nu ska jag gå å lägga mig! Är såååå trött, har nyss duschat också! Köpte en hårinpackning när jag va in stan som jag har använt 2 gånger nu, tycker den är bra och luktar gott!

Det är för ostyrigt hår (och för nordiskt hår) Tycker de funkerar bra! :)

Men god natt!!

 




SHIIIIIIIT!

Måste bara visa/berätta att jag hittade en video på youtube som va nästan 24 timmar lång, de är ju ett dygn! :S




Welcome to my seconde home

Nu tänkte jag visa lite bilder på mitt ru, de är inte helt klart! Gardiner ska bytas och en stor garderop ska in!

 

 

Hope you like it!

 


Tänkte igentligen åka till lokalel men några killar men är för förkyld så jag orkar inte :/ Tror de är bättre att man stannar hemma och vilar när man kan! Imorgon äre skola igen då! En kort dag (Y) sen på kvällen äre konfa träff! Ska bli nice!

 




I'M BACK!

Nu är jag tillbax igen ;) (tror jag) tänkte börja blogga igen men de kan bli lite perioder då jag inte skriver något för jag kanske är hos mamma eller något sånt :P Men iallafall, ikväll ska jag hämta kameran och datorn hos mamma (är hos pappa nu) så då tänkte jag blogga SKITEN ur mig.. hihihihihi! Hope you like it!
Är också jätte förkyld så de är inge kul, nyser hela tiden och snorar... men men!
MAN HÖRES IKVÄLL!





Opsi...

Hejsan... Har inte bloggat på länge men de är för att internet inte funkar hemma hos mamma och jag har de väldigt tufft med skolan (första skolan, trött osv...) hoppas ni förlåter mig! Tror jag tar en blogg pause för jag orkar knappt sitta vid datorn längre, har bättre för mig helt enkelt! SORRY!
 
P.s mina kläder som jah beställde har kommit så de blir att hämta dom nu ;) och när jag börjar att blogga igen så ska jag lägga upp bilder på mitt rum hos mamma, de har blivit jätte fint! Men man höres..






»Hej hopp! Det här är en blogg om mig och min vardag! Jag är en lite häst tokig tjej som älskar att dansa och sjunga! Bor uppe i det kalla Jämtland 2 mil från skidorten Åre. Rider, fotograferar och är ute på äventyr mest hela tiden! Hoppas du gillar bloggen och intresserar den dig så följ mig gärna med bloglovin. ♥