Thahah!

Hittade ett roligt videoklipp på fokis.se :P




Deppigt inlägg!

gaaaaaaah... Hatar jullov... Man blir bara ledsen, känner sig bort glömd, träffar typ inga vänner, är sjukt trött och blir besviken! Den enda som är bra det är nog julen och sovmorgonen. Men man får kämpa vidare! Man kan ju som tur va rätta till allt de här!
Men en sak jag är glad över är att mitt skydd till mobilen har kommit nu :'D

hej svejs.




Enhörningen och jag!

Hej hopp!
Kom nyss hem från en super härlig ridtur. Det va sjukt skönt att vara ute! Och ikväll ska jag kanske till Emma en snabbis för jag saknar mina vänner. Har ju nästan bara suttit hemma + att imorgon så ska jag ju dit igen för att fira nyår med massa härliga tjejer från klassen ;) skojsigt! Men som alltid, så ska jag bjuda på lite bilder:

Runa och Blixten va lite nyfiken :P

Blixten blev lite väl närgången!

Sen på vägen hem så hade det ju blivit lite mörkare men de va så fint så va ju tvungen att ta kort ;)


Ska snart äta middag sen så ska jag till mamma för jag och syrran ska fira nyår där eller Alma ska fira nyår där ;) aja men nu ska jag packa, hejsvejs!




Mamma, har det hänt något?

Hejjjj hopp! Igår så va jag ju i stan med mamma och Micke. Hitta grymt fina kläder och grejor som jag blev sjukt nöjd med! (älskar mellandags rea) Hahahah! åsso mamma då... Hon skrattade, flummade och va på ett sjuhilmans bra humör! Man kan ju undra om hon har druckit något specielt på sistonde! Micke och jag undrade vad som hade hänt... Heh! Men nu tänkte jag visa vad jag köpte, det som har en stjärna på sig ska jag ha på nyår:

Köpt på rut.m.fl

Tänkte ha på nyår men kunde inte bestäma mig om jag skulle ha den här eller:

den här så jag köpte båda, men nu har jag bestämt mig för den här (mycket finare i verkligheten)

Ett skärp, parfym & örhängen!

En skjorta!

En jätte skön t-shirt. Sen så köpte jag en present till Michaela som jag inte tänker visa här ;) O juste! Jag åkte aldrig till Michaela igår för jag va så trött sen så va vi fortfarande i stan, men då tänkte jag att jag åker till henne idag istället så jag åker dit runt 12! :) Men nu har jag nog inge mer att skriva! Hejjj.




Snöigt värre...

Hejjjjj!
Snacka om en slapp dag! har suttit framför TV och städat lite i mitt rum, heh, de behövdes ;) Men sen så stack jag ut o red men de gick inge bra för de va värsta snöstormen så varken jag eller Runa såg någonting :O! haha, Runa gick med mulen i snön för att hon såg ingenting så vi vinglade runt! :P

Så här såg de ut! :P


Imorgon blire Östersund. Skulle åka dit med Linda men de blev inge så då åker jag med mamma och Micke för dom skulle också in sen så på kvällen så ska jag till Michaela för hon fyller fjortiiiis! :'D Det blir myspys :)

Men nu ska jag slappa vidare... Hej.




Min julafton!

Min julafton va rätt så bra men jag hade inte riktigt den där julkänslan som man brukar ha + att jag va så trött så jag knappt orkade att öppna julklapparna :P Men de va mysigt!

Alma och Jesper när vi skulle ut och leta en tomte nisse ;)

Farfar och pappa, visst är dom lik?!

Mange och Fredrik! :)

Coolish farfar!

Dagen efter jul:

Jag och Alma va ute på promenad och mitt finger fick komma med där nere i hörnet! :P


Idag så har jag varit i Åre o badat med Alma, pappa och Almas kompis Tilda. Det va mysigt! Sen så har jag bara suttit framför Tv och kollat på film med pappa :) kulit! Imorgon ska jag nog rida och jag hittar nog på något sen på onsdag ska jag till Östersund och shoppa med Linda! Det ska bli kulit! Sen på kvällen så blire en mysig kväll uppe i Kall med några goa tjejer :) Hej svejs!

Upptadering: Jag har beställt de här skalet till mobilen:

Kanske inte den finaste men den skyddar mobilen bra så de blir bäst! :D

 

 




happy girl!

Min julafton va jätte bra! Jag fick runt 1500 kr av släkten och massa mys! Fick massa örhängen som jag verkligen ville ha! Så tack alla kära vänner! :) Nu har jag fått min mobi också. Är fett nöjd med den och sitter med den nästan hela tiden så jag tror att familjen tycker jag är lite osocial! Men men... Igår så va jag på midnattsmässa också med mamma, Emma och mammas kille. Det va mysigt, kören sjöng!
Snart ska jag ut på Tossögropen för pappas släkt/familj ska fira lite ''jul'' där, som typ en efter fest :P Men nu en bild som jag tog med mobilen igår! Tyckte den blev rätt så bra. Älskar kameran ;)

Hej svejs!




My christmas tree!♥




Första ridturen i snön!

Hej hopp! Jag kan inte fatta att det är julafton imorgon :D?!
Men iallafall, va nyss ute med Linda och red i djursnön! Sjukt härligt, har ju knappt ridit på 1 månad så de va mysigt men Runa hade sjukt stora tovor i manen så de tog ungefär en kvart... En lite bild är alltid kul att bjuda på :)




Julkort!

Ett julkort som jag gjorde! GOD JUL PÅER! :'D




Vollyboll!

Hej hopp. Igår på skolan (sista skoldagen) så hade vi ju vollyboll match på skolan! Man skulle klä ut sig och mitt lag klädde ut sig till rockare! Yeaaaaah... Det va jätte kul men man var sjukt trött för att man ville bara sluta! och nu har man äntligen gjort det :D Såååååå skönt! Lite bilder som jag snor från kompisar på facebook (sorry):

Sara och jag! Saras lag va sopsäckar x) Hahahah!

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404235_2389183854992_1412722016_32095681_1289631052_n.jpg

Några rockare och några sopsäckar :P

Sara, Rasmus, Mattias och jag!

Snygg man kan va! Men nu blire gröt :D Hej svejs!




Det snöar på youtube!

Haha coolt! :'D

Man kan göra så det snöar på youtube!!




Julklappar till hela tjocka skaran!

Igår slog jag in julklappar och skrev fina rimm till! Det blev okej, älskar att ge ut julklappar, men i år så fick de inte bli så fina och många för jag har 0 med pengar :(


Idag så slutade vi ju skolan också! HAPPY! Det är så himla skönt, för jag är så trött. Det ända jag ska göra idag är att packa tills jag ska till pappa och att dela ut dom 3 sista julklapparna, sen är allt klart inför jul!!
Hej svejs!



Nyss vaknat!

Hejjjj...
Igår kväll bestämde jag mig för att ta sov morgon idag för sen kl 11 så ska jag på utvecklingsamtal med mamma o pappa så då kan jag åka till skolan då. Men sen så skrev Michaela att vi skulle ha en träning inför julavslutningen så då tänkte jag att jag skulle åka till skolan endån så jag gick upp i tid och åt frukost och var klar o allt men då så somnade jag i soffan -.- så då blev det ju inte som jag hade tänkt mig så då fick vi träna senare istället! :) Men nu sitter jag i soffan med Alma och kollar på Phinies och Ferb!
Men nu ska jag gå å göra i ordning mig!



Hmm...

Finns så himla många fina, men vet inte vad jag ska köpa mig? Hjälp!

1.

GelaSkins för Xperia Ray - She Who Dares

2.

GelaSkins för Xperia Ray - Shore

3.

GelaSkins för Xperia Ray - Union Jack

4.




Hej och svej!

Hej!
kom nyss hem från skolan, åkte hem lite tidigare för jag var så fu*k trött och orkade ingenting, satt typ i min egna lilla värld på lektionerna + att Linda ringde mig kl 12 igår natt!!! Haha, hon ville typ inge specielt utan bara prata, så de va lite mysigt men jag trodde de va morgon när hon ringde så jag tänkte kliva upp och hon ba: Va?? Är du full Moa? klockan är bara 12 på natten! :p hah, oj då! Men men... Hon är lite busig! ^^
Jag tänkte iallafall skriva lite om mitt jätte roliga liv... öhm... tråkiga liv!
Igår:
Då åkte jag skidor med Klara och Emma, det va kul med första åket! Åsså Emma då! Första åket så ska hon åka i skogsbanorna och man har knappt åkt någonting! :O Men man fick väl hänga med endån... Sen så åkte Klara hem vid halv 1 för hon skulle göra något hemma, så jag och Emma åkte lite till sen så orkade vi inte mer så då kom Emmas pappa o skjutsade hem oss och när jag kom hem så stog mamma, Alma och hästen Jesper på gården. Då hade dom åkt vagn efter Jesper från stallet! Alma orkade inte åka tillbaka sen så då fick jag åka med :D Det va as kul! Sen så när vi kom tillbaka så bakade vi och hade det mysigt. Efter det åkte jag iväg på julkonsert i Undersåkers kyrka, där kören sjöng och några vänner från skolan! Dom alla va grymt bra! :)

Mina skidor.

Hah, Emma när hon fixar något med hennes bjäxor.

Skidbacken!

Jesper :D

Sen på julkonserten!


Och gissa vad?!

Jag fick ett sms från Alva att dom fick choklad mousse på franskan! JUST när jag åker hem också :mad: Aja, det är ju snart jul så jag är ganska glad endån! ^^ Men hej hej!




Million bucks

Älskar den här låten, lyssna! :D



Munsår, biologi och mange makers!

Hej hopp!
Idag så har jag suttit och gjort designen, vad tycker ni?
Iallafall, medans jag satt här så kände jag något konstig på min läpp...
Jag hade fått munsår :@ Jag hatar verkligen munsår, det sticker och svider och allt dåligt, men som tur va så hade jag min hjälte nära... ANTI!

Min bästa vän! Men sen så måste jag plugga på NO också för vi har ju världens största prov på de :/

och sammtidigt som allt händer så lyssnar man ju på mange makers nya låt! :D

Men nu ska jag gå å äta lunch :) Kommentera gärna vad ni tycker om min design ;)

 




Glader!

Hej hopp!
Jag har inte varit inne på datan på 3 dagar men nu så är jag inne igen ;) och gissa vad?! Jag hade fått sjukt många kommentarer på den där '' vilken header'' och typ alla valde 2:an alltså den med mig och Runa! Jag känner mig skyldig att ha den! :P Tack alla för erat stöd eller hur man säger :P
Men nu så tänkte jag berätta om mina dagar då jag inte har bloggat! Eller jag skriver vad som har hänt sen i torsdags!
I ondsdags:
Då vare ju skola, det hände inte så mycket. Lite bilder på det :P:

En vanlig dag på bussen ;)



I torsdags:

Jag va på skolan som vanligt, det va slappt och sen så slutade vi kl halv 2. Kl 10 över 2 åkte vi till Emma (jag, sara, Emma, Klara och Alva) och hade oboyparty! Sjukt gött! Sen så gick vi på konfa, där fick vi julbord och sen så hade dom lucia för oss:

Dålig bild? Jo jag vet :/ Men snart så får jag ju en ny mobil så då bllir det nog lite bättre bilder ;)


I fredags:

Då vare dansuppvisning som jag var med på, jag var sjukt nervös, ja de va vi nog alla. Men allt gick bra, det va sjukt kul! :'D Har inga bilder på det!

Men idag så ska jag inte göra så mycket förutom att göra NO, har världens största prov i det på onsdag så det blir att plugga sten hårt. Sen så ska jag också fixa designen ;)

HEJ SVEJS!

 





Vilken?

Nu vill jag ha hjälp med vilken jag ska ha:

Nummer 1:

 

Nummer 2:

 

nummer 3:

 




HJÄLP?!

Nu har jag jätte svårt att välja! Ska jag byta till den här headern eller är den jag har nu finare? Var ärlig, det är det jag blir glad för :)



Pappa och syrran!

Hej hopp!
Var nyss i Undersåkers kyrka, gudstjänst och vi (ugndomskören) skulle sjunga några sånger :) Sen så skulle jag, pappa och syrran ut o fota mig på Runa för jag skulle ha en header men det gick inge bra, typ alla bilder blev suddiga :( Men jag fick några bilder på Pappa och Alma!
Och jag är mega förkyld, hostig och hes :(!
Men nu ska jag åka till Åre med mamma för vi ska skaffa mig ett par slalom skidor! hejsvejs



julstök

Hej!
Idag runt kl 1 ska vi till Valbo på julstök, då ska vi göra bröd, leverpastej, pepparkakor och massa gott!
Pappa ska ta med sig sin kamera så det blir nog lite bilder som jag kan visa här på bloggen. Tycker just nu att bloggen är så tråkigt, skriver typ och onödiga saker :P Men men!
Medans ni får vänta på bilderna så får ni en bild som inte har någonting alls med inlägget att göra xD!

En bild sen i sommras på Alva, tycker den är jätte härlig :D




Humor en fredags kväll!

 

 



 




gottigt!

Just nu sitter jag hemma och slappar. Det är jätte skönt, orkade inte åka till gården ikväll + det är idolfinal! Och de vill man inte missa! :D Jag har typ inte sätt ett enda program av idol men finalen vill jag se, den är alltid spännande ;) Äter också lite smått och gott!

imorgon ska jag på julstök med pappa och syrran. Det ska bli jätte mysigt! :'D

Men nu orkar jag inte sitta och dryga framför datan! Hej!




Ja! Så blev det...

Mamma och pappa har nu berättat att jag ska få en xperia ray i julklapp, jag vet att det var korkat att berätta de men de va för att jag skulle få bestämma själv vad jag ville ha :) Men jag måste vänta till julafton!!!!!!

Då blire den här! :D




Starta ny blogg??

funderar på att starta en ny blogg för jag är så less på min domän... Den är så fjantig och blä! Så jag tänkte hitta på något nytt men vad ska den heta då?! FÖRSLAG TACK :D




10 sanningar om mig...



1. Jag älskar att bada!
2. Jag tycker det är jätte kul att vara med killar ibland för dom har sån rolig humor och är så lugna (oftast)
3. Jag hatar när det är as hög volym på TV, jag får typ panik!!!
4. Jag älskar när man får börja att dricka glögg ♥
5. Jag vill alldtid ta god tid på mig när jag ska göra något, annars får det vara!
6. Jag älskar att sjunga men vågar aldrig göra det officielt!
7. Jag hatar att bli kallad ''wannabe'', jag har min egen stil och härmar ingen!
8. Jag tycker det är JÄTTE taskigt att vara rasistik, alla människor är lika mycket värda!
9. Jag försöker alltid tänka gott om människor, fast jag tycker dom är sjukt jobbig och elaka mot andra så mår dom oftast inte bra och jag tror det finns något gott hos alla människor!
10. När jag blir trött så blir jag osocial och kan börja grina för ingenting, typ att jag inte får upp en blixtlås på en jacka eller att jag inte får se på TV... :/



kör och jobbiga lampor!

Ja, kom nyss hem från skolan och då stog det mat på bordet och det hade blivit julpyntat! MYSIGT! Sen vid 6 tiden ska jag på kör! Det ska bli kul ;) Sen måste jag bara säga... jag hatar blåa lampor, det är så svårt att kolla på dom. Dom är suddiga och det går liksom inte!

Men nu ska jag gå och hämta ett plåster för jag blöder på näsan :/




Snygg man var en gång i tiden...

 

http://cdn04.dayviews.com/76/_u2/_u3/_u8/_u4/_u5/_u6/u2384567/81859_1257793236.jpg

http://cdn04.dayviews.com/76/_u2/_u3/_u8/_u4/_u5/_u6/u2384567/94167_1257793296.jpg

http://cdn04.dayviews.com/78/_u2/_u3/_u8/_u4/_u5/_u6/u2384567/96115_1257793793.jpg

<p>Jag lite CP hos Linda!</p>

<p><span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Ååååhhh mamma ska ta massa bilder hela jävla tiden!</span></span></span><br /> <span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Man ser att jag tkr det är jobbigt!</span></span></span><br /></p>

<p><span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA!!</span></span></span><br /> <span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">FULA JAG!! ( syklopet satt lite hårt! Det var Almas)</span></span></span><br /></p>

<p><span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">jag, pappa o Alma i vattnet!</span></span></span><br /></p>

<p><span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Alma och jag som är lite äcklad av att mamma tar massa kort hela tiden</span></span></span><br /></p>

<p><span style="font-family: Arial"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Jag var bara tvungen att ta ett ego kort!</span></span></span><br /></p>

http://cdn04.dayviews.com/82/_u2/_u3/_u8/_u4/_u5/_u6/u2384567/24257_1281900904.jpg

<span><span style="font-size: medium; color: #000000;"><span style="font-family: Times;"><br /> 14. bästa sommarbilden 2007<br /> 15. sista bilden i dina mottagna bilder/filer</span></span></span>

Jag o Alma i London Eye :D

Hehe...

http://cdn04.dayviews.com/73/_u2/_u3/_u8/_u4/_u5/_u6/u2384567/35604_1256670675.jpg




Ointressant inlägg!

Hej hopp!
Skola idag, det va slappt. Har inte så mycket att berätta om den :P Jo, jag fick en pepparkaka av Isak, det va snällt sen så spelade jag kort med Emma och Jocke! Hahah! Kul information ;)
Sen så började Joel och Tea att kalla mig lime och då blev jag arg! Så nu är inte Tea min kompis längre...

Haha, bild från syslöjden på Tea! En lime...

Men jag måste börja hitta på något jag kan blogga om, är så trist! Vill ju ha en kamera men när jag inte har det så har jag ju inga bilder att lägga ut... Men jag ska iallafall göra en ny design snart så fort jag har fått en ny vinterbild som jag kan ha som header. Vet hur den ska vara och allt men väntar på det rätta tillfället :) Men hare gött så länge!




Linda Kristine Green

Linda ville att jag skulle redigera en bild på henne, så här blev det:
Före:                                                                          Efter:

Älskar den där bilden, hon är så fiin!



Whats going on?

Sitter och gråter! Och om jag gråter då är det förj*vla sorgligt för jag gråter aldrig åt videos/filmer!





Jag älskar svenska fans!




SHOPPAT LOSS!

Hej hopp, snigel snopp.
Igår så va jag hos Klara på tjejkväll, jag sov inte över för jag skulle till stan dagen efter. Sen när jag kom till Järpen vid halv 12 på natten så stog Linda där och hans pappa för Linda skulle sova hos mig. Så då åkte vi ner till mig och la oss direkt. Vi båda va ganska trött :P Sen så imorse så åkte vi till Östesund med mamma och Alma! Jag och Linda gick runt lite på stan själv och kikade. Snacka om att vi köpte mycket!! Men en sak som inte var så trevligt var att min lillasyster spydde i bilen för hon hade sån feber, jag och Linda for ut från bilen för vi tyckte det luktade så illa. Tyckte jätte synd om min syster då :( Så nu ligger hon och sover bredvid mig här i soffan :) Men det jag köpte tänkte jag visa nu:

mascara, lampor

jeans

Linnen

T-shirtar

och skor!

Det va väl allt :) Blev nog nöjdast med skorna! :D Men nu ska jag dricka lite glögg! Hej hej! ;)

 




Barnsliga jag..

Hahaha! Måste bara visa den här x) Tycker den är jätte rolig! Hahahah!



Låt snön stanna nu!

Har nyss vaknat! eller vaknade för ungefär 2 timmar sen men de är verkligen skönt att vi slipper skolan idag :D! JAAA! Vaknade av att min hund trodde han va ensam och då så satt han och ylade så jag va tvungen att ropa på honom och då kom han å va så gald :P Sen så började jag blöda näsblod... Härligt! Men det gick över ganska fort! Sen så åt jag VÄRLDENS största frukost... Förstår inte hur jag orkade den men det gjorde jag iallafall ;)
Vid 1 kommer Emma också och då ska vi klippa ihop filmen som alla har väntat på..
Den blir nog inte lika bra som första ''En vanlig dag på kläppenvägen'' men man vet ju aldrig så vi får väl se!
Och nu så snöar det  igen :D Förra snön som kom för en vecka sen försvann -.- Det blev plussgrader och regnade så hejdå med den snön men nu har det kommit ny så nu tycker jag att den borde stanna!!! Annars så smäller jag av! :mad:



Dansträning och lite drama på gatan!

Hej hopp!!!
Idag så har det vart skola och det va den sista skoldagen på den här veckan! YEEEY! Vi alla på skolan har ledigt för lärarna ska ha en studiedag så då kan dom inte ha några lektioner ;)
Sen så hade jag dansträning efter skolan för vi ska snart ha en uppvisning på skolan, *pinigt* men de ska bli kul! Men när jag va påväg till spegelsalen så va det en jätte STOR flaggstång som låg på backen :O Den va sönder, hade liksom gått av där nere!

Grymt läskigt, tänk om den hade landat på något :S


Imorgon så ska jag vara med Emma E på dagen för vi ska klippa ihop filmen vi gjorde med tjejerna i 8:a C för ett tag sen, det ska bli roligt att se alla klipp igen ;) Den kommer garanterat upp på bloggen kan jag lova ;) Sen på kvällen ska vi på tjej kväll i Undersåker hos Klara, typ alla ska sova över men inte jag för jag ska till Östersund på lördagen med mamma, Alma och LINDA :D kulit! Så jag kommer visa bilder på det jag köper (om jag orkar)
Hej svejs!

 






»Hej hopp! Det här är en blogg om mig och min vardag! Jag är en lite häst tokig tjej som älskar att dansa och sjunga! Bor uppe i det kalla Jämtland 2 mil från skidorten Åre. Rider, fotograferar och är ute på äventyr mest hela tiden! Hoppas du gillar bloggen och intresserar den dig så följ mig gärna med bloglovin. ♥